Livrare gratuita la comenzi peste 500 Ron

RETURNARE PRODUSE

Refund and Returns Policy
Procedura de returnare
 

Daca nu sunteti multumiti de calitatea produselor cumparate din magazinul nostru online, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre client (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii – https://gift4all.ro), fara nici o explicatie, iar noi va vom returna intreaga suma platita de dvs.

* Produsele personalizate prin gravare cu laser nu se pot returna.
Returnare produse

In conformitate cu prevederile legii mai sus mentionate, costul livrarii produsului returnat catre noi va fi acoperit de dvs.

Conform prevederilor OUG 34/2014, daca dvs., in calitate de consumator, doriti sa va retrageti din contractul la distanta, generat la momentul plasarii comenzii pe site-ul gif4all.ro, va trebui sa completati un Formular de retragere.

Va prezentam mai jos un model orientativ de Formularul de retargere, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, redactat de catre specialistii Trusted.ro:

Pentru a descarca Formularul de retragere puteti accesa urmatorul link: https://www.gift4all.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-gift4all.pdf

Model de retragere sugerat de gift4all.ro, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Stimați consumatori, prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

– Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

 

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

Cum trebuie procedat pentru a returna un produs si a primi banii inapoi:

Returnare produse

1. Contactat in prealabil reprezentatii GIFT 4 ALL SRL, pentru a anunta dorinta dvs. de retur.

2. Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati prin Fan Curier, la adresa CORUND, VALEA LUI PAVEL 25, Jud. HARGHITA ; produsul este necesar sa fie returnat sa fie in cutia sa originala, impreuna cu factura si certificatul de garantie. Returnarea banilor se face doar pentru contravaloarea produsului in sine, nu si pentru serviciile suplimentare achitate.

3. Returnarea banilor se face prin transfer bancar, intr-un cont indicat de dvs., in termen de 3-4 zile de la primirea coletului, dupa ce acesta este verificat ca nu prezinta urme de purtare/ folosinta/ defecte

Pentru mai multe informatii despre procedura de returnare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745-242.357 sau la adresa de email: cadoupentrutoti@yahoo.ro.

Cum trebuie procedat daca optati pentru schimbarea produsului achizitionat cu un alt produs:

1. Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il schimbati (recomandabil prin curier), la adresa CORUND, VALEA LUI PAVEL 25, Jud. HARGHITA.

2. La primirea coletului, noi vom trimite catre dvs. produsul nou solicitat de dvs. pentru inlocuirea celui vechi . Astfel, in termen de 48-72 de ore de la momentul trimiterii coletului catre noi veti intra in posesia noului produs;

– In cazul in care valoarea noului produs este mai mare decat cea a produsului comandat initial, diferenta va fi achitata la curier, in momentul in care primiti noul colet;

– In cazul in care valoarea noului produs este mai mica decat cea a produsului comandat initial, va vom trimite diferenta de bani in coletul ce contine noul produs solicitat.

Pentru mai multe informatii despre procedura de schimbare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745-242.357 sau la adresa de email: cadoupentrutoti@yahoo.ro.

Informații importante oferite de GIFT4ALL.RO despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţa nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Informații pentru consumatori

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. 

Perioada de retragere expira după 14 zile începand:

– de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

Returnare produse
sau

– de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda şi livrate separat)

sau

– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau

a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

– de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata).

Returnare produse

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru [cadoupentrutoti@gift4all.ro] formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii (nu este cazul la gift4all.ro, fiindca transportul catre dvs. este gratuit), cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

 gift4all.ro Returnare produse Returnare produse Returnare produse Returnare produse Returnare produse Returnare produse Returnare produse

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping